Over ons

Fun Experts creƫert beleving!

Al meer dan 16 jaar helpen we klanten met het realiseren van succesvolle character concepten. Oorspronkelijk begonnen als mascotteproducent maar inmiddels doen we veel meer. Alles steeds met dezelfde missie: "De beste kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen." Onze medewerkers hebben ieder een eigen specialiteit waardoor elk onderdeel van het concept specialistische aandacht krijgt.

SALES & ADVIES

SALES & ADVIES

Onze sales afdeling maakt niet alleen scherpe offertes, we staan ook altijd klaar om onze kennis te delen en u vrijblijvend van advies te voorzien. We houden u op de hoogte van de laatste innovaties en beantwoorden eventuele vragen van uw medewerkers, zoals bijvoorbeeld mascotte acteurs.
DESIGNERS

DESIGNERS

Artwork is een belangrijk onderdeel van een character concept. Onze twee full-time tekenaars hebben zich de laatste jaren helemaal gespecialiseerd in mascotte artwork en beheersen diverse tekenstijlen. Door de specialisatie kunnen ze ook nog eens in een hoger tempo werken, waardoor we de prijzen laag kunnen houden en artwork snel op kunnen leveren.
PROJECTMANAGERS

PROJECTMANAGERS

Bij maatwerk producties is het van belang dat het proces goed begeleid wordt. Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat uw wensen goed in de producten verwerkt worden. Ze houden u op de hoogte van de voortgang en bewaken een eventuele deadline. Bij ieder project heeft u een vaste projectmanager!
DIRECTIE

DIRECTIE

Fun Experts gelooft in een open werksfeer en gelijkheid op de werkvloer. Officieel zijn er twee directeuren, maar bestaat de directie in feite uit alle medewerkers. Belangrijke beslissingen maken we samen en ook zijn we samen verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit. Zo blijft iedereen betrokken en kunnen we onze missie waarmaken. QUALITY FIRST!
LEVERANCIERS

LEVERANCIERS

Funexperts selecteert leveranciers heel zorgvuldig. We zoeken steeds naar de beste partners, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast werken we alleen maar samen met bedrijven die oog hebben voor mens en milieu. Zo is bijvoorbeeld onze knuffelproductie ICTI gecertificeerd, hierdoor sluiten we kinderarbeid uit en werken alle medewerkers onder goede omstandigheden. Ook bij onze leveranciers is het "QUALITY FIRST"