Over ons

Fun Experts creƫert beleving!

Al meer dan 18 jaar helpen we klanten met het realiseren van succesvolle character concepten. Oorspronkelijk begonnen als mascotteproducent maar inmiddels veel meer dan dat. Artwork, mascotte pakken, knuffels en kids merchandise, we produceren het als echte Fun Experts!

SALES & ADVIES

SALES & ADVIES

Onze sales afdeling maakt niet alleen scherpe offertes, we staan ook altijd klaar om onze kennis te delen en u vrijblijvend van advies te voorzien. We houden u op de hoogte van de laatste innovaties en beantwoorden alle vragen met een brede glimlach.
DESIGNERS

DESIGNERS

Artwork is een belangrijk onderdeel van een character concept. Onze ervaren tekenaars, hebben zich de laatste jaren helemaal gespecialiseerd in mascotte artwork en beheersen diverse tekenstijlen. Door deze specialisatie werken ze in een hoger tempo, waardoor de tarieven aantrekkelijk blijven en we het artwork snel op kunnen leveren.
PROJECTMANAGERS

PROJECTMANAGERS

Bij maatwerk producties is het van belang dat het proces goed begeleid wordt. Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat uw wensen goed in de producten verwerkt worden. Ze houden u op de hoogte van de voortgang en bewaken een eventuele deadline. Bij ieder project werkt u gedurende het hele traject met een vaste projectmanager!
DIRECTIE

DIRECTIE

Fun Experts gelooft in een open werksfeer en gelijkheid op de werkvloer. Belangrijke beslissingen maken we samen en ook zijn we samen verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit. Zo blijft iedereen betrokken en kunnen we onze missie waarmaken. QUALITY FIRST!
LEVERANCIERS

LEVERANCIERS

Funexperts selecteert leveranciers heel zorgvuldig. We werken alleen maar samen met bedrijven die oog hebben voor mens en milieu. Zo is, bijvoorbeeld, onze knuffelproductie ICTI gecertificeerd. Hierdoor sluiten we kinderarbeid uit en werken alle medewerkers onder goede omstandigheden.