FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

We willen graag een mascotte introduceren binnen ons bedrijf maar hebben nog helemaal geen idee voor een ontwerp, kunnen jullie hierbij helpen?

Ja, geen enkel probleem, we brainstormen samen met u over een passend character en een leuke storyline. Vervolgens maken we, geheel vrijblijvend, een aantal conceptschetsen.

We willen graag eens langskomen om onze plannen te bespreken, kan dit vrijblijvend?

Ja, u bent van harte welkom op ons kantoor. Indien gewenst kunnen we ook een bezoek aan uw onderneming brengen om zo een beter beeld te krijgen over een passend character. De keuze is aan u.

Worden we eigenaar van het character, wanneer jullie dit voor ons ontwerpen?

Ja, bij de start van de samenwerking dragen we alle rechten aan jullie over. Het character is dan uw eigendom en u kunt het character vrij naar wens inzetten. Ook kunnen andere bedrijven dit character niet gebruiken, het is uw exclusieve eigendom.

Kan ik online meer informatie vinden over de verschillende specialisaties van Fun Experts?

Ja, Fun Experts heeft voor elke specialiteit een aparte website waar u uitgebreide informatie kunt bekijken. Voor mascotte pakken gaat u naar de website van Topmascottes. Voor de productie van maatwerk knuffels gaat u naar de website van Dé Knuffelproducent. Voor meer informatie over mascotte/character artwork gaat u naar de website van Alive-Tekenstudio. Voor mascotte merchandise gaat u naar de website van Monkey Merchandise.

Zijn jullie ook in andere landen actief?

Ja, onze werkwijze is ook in het buitenland populair. In Duitsland noemt men mascottes Maskottchen en kunt u terecht op de website www.maskottchen.de In België via www.euromascots.be. In Oostenrijk via www.euromascots.at. Voor knuffelproducties kunnen duitstalige klanten terecht op de website van Kuscheltiere Hersteller.