De Fun Experts Beleving

Vier sterke merken onder één dak!

We brengen characters tot leven en leveren vervolgens artwork rondom deze characters zoals: (3D)animaties, kleurplaten, stripverhalen, illustraties en meer!
Alive Artwork

Al meer dan 18 jaar produceert Topmascottes mascottekostuums van hoge kwaliteit voor een breed scala aan klanten in de Benelux en de Duitstalige landen.
Topmascottes Logo

We produceerden al meer dan een miljoen maatwerk premium knuffels voor klanten door heel Europa. We doen dit al meer dan 15 jaar op een voordelige, eerlijke en veilige manier!
De Knuffelproducent

De leukste en origineelste merchandise voor kinderen wordt gemaakt door Monkey Merchandise. Al meer dan 15 jaar de specialist voor kids merchandise!
Monkey Merchandise

Van één product tot een compleet characterconcept!

ALLE EXPERTISE ONDER ÉÉN DAK

In 2006 startte we als klein mascottebedrijfje, inmiddels zijn we een internationaal bedrijf met vier verschillende specialiteiten, werkzaam in vijf verschillende landen. Artwork, mascottekostuums, knuffels en de leukste kinder merchandise, van één product tot een compleet characterconcept, we gaan er graag mee aan de slag.

Meer dan 2500 ondernemingen in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland gingen u voor. Zo ziet u, bijvoorbeeld, onze knuffels in de vliegtuigen van Transavia, onze mascottes bij The Masked Singer en onze merchandise in uw favoriete vakantieparken en skigebieden. Van eenmanszaak tot multinational, onze Fun Experts zorgen voor prachtige producten, helemaal naar uw wens.

Doe inspiratie op, wanneer u de websites van iedere specialisatie bezoekt, of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Blue Boot Canal Cruises heeft artwork laten maken door alive-tekenstudio.nl

Dank voor de logo’s!

Ik heb alle bestanden goed ontvangen, Ik vind ze super, niets meer aan doen!
Cindy Konings, Blue Boot Canal Cruises
Vigo Group Mascotte

Prachtig werk geleverd!

Ik heb vandaag mogen kennis maken met de mascotte Bliep en we zijn echt heel tevreden!
Jana Boulanger Vigo Group
Knuffelproducent

Bedankje vanuit het We Love Marie Fonds

Onze Sterrewachter was een absoluut succes op de kerstmarkt! Bij deze enorm bedankt voor het mooie werk!
Kristof, We Love Marie Fonds
Onky Donky Mascotte

Onky Donky (Ouwehands Dierenpark)

We hebben vandaag het pak binnen gekregen. We zijn allemaal ontzettend blij.Nog mooier dan op de foto's / filmpje. Echt fantastisch! Onze complimenten aan jullie!
Roby, Stichting Onky Donky

Bent u op zoek naar meer informatie over artwork rondom characters / mascottes of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Of bezoek onze FAQ pagina.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor onze unieke werkwijz.! Hieronder een aantal voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen.

Logo Blue Boat
Logo Careflex
Logo Ajax
Logo Raddison Blue
Logo FIVB
Logo Plus
Logo Oosterschelde Campings